DIGIfoto končí, čím ho nahradit.

Rady, náměty, připomínky

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod abbik 30. 12. 2011 01:06

No ja si uplne nejsem jist jestli si ze me dela MF soufky nebo rovnou neco cim mi konci zada.
nechapu ze zadnou zminku o tom clovek nenajde ani na strance danneho poroduktu. Akorat tlacitko chci predplatne maj presmerovany na obednat starsi dily. Tohle je jedna z veci ktere me dokazou neuveritelne vytocit coz je doufam aspon videt na tom ze sem se i zaregistroval na forum. Takze pro pany produktove managery a jina individua ktera maji tohle na svedomi. Zklamali ste me jako cela Mlada Fronta (to teda mladi v te fronte pochcipalo nejak brzo) a zadnej vas produkt mi od dnes nesmi prez prah!
HOWG....
abbik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod riman 5. 1. 2012 14:34

Ad Československá fotografie: Karbusický ví o čem píše, ale prodejní motivace bývá více než zřejmá. Samozřejmě že soutěžní fotky nejlépe vytvoříte v jejich labu, samozřejmě že článek k nějakému tématu je čirou náhodou obklopen reklamou na produkt, který s tím souvisí (což nutně vyvolává dojem, že nejprve je zadána reklama a potom se teprve rodí článek), samozřejmě že nejlepší je koupit jakýkoliv materiál a doplňky v jejich shopu...

Naštěstí období tokání mají Karbusičtí za sebou (završeno svatbou, kterou mimochodem taktéž vytěžili jako vydatný zdroj pro články a fotky) a tak už není časopis zaplevelen nekončícími emocionálními výlevy. A s otevřením se i dalším autorům to přestává být one man & one woman show a stává se zřejmě druhou nejlepší volbou po ukončeném DIGIfotu.

P.S. Je to jen můj dojem a nebo jsou všechny fotky v časopisu barevně přesycené?
riman
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lukaslll 5. 1. 2012 23:22

Tak mne to donutilo se zaregistrovat.
Drive jsem utracel v podstate za vsechny fotocasopisy u nas.
Postupne zustal jediny.
Jediny ktery byl skutecne o fotografii (a ne o tom co si někdo mysli ze bude zajimat vsechny co maj fotoaparat).
DIGIFOTO dokonale balancovalo na hrane komerce a skutecne informace.
Zpristupnilo tak nahled do sveta opravdove fotografie i sirokemu publiku.
To ze lide kteri jej tvorili nedostali ani moznost se verejne a dustojne rozloucit se ctenari povazuji za nehorazne.
Zadne vysvetleni?
Neni mi lito, ze digifoto konci (verim ze puvodni tym autoru neznechutite a ze zalozi novy casopis). Je mi lito vas , kteri zustavate v MF po odchodu digifota. Mezi lidmi, kteri se takto chovaji bych pracovat nechtel.
Lukas Novak
lukaslll
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bohaczahradnik 9. 1. 2012 21:26

Tak peníze za předplatné jsou zpět na mém účtu. Jsem mile překvapen a těším se na nový časopis staré redakce.
bohaczahradnik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RIH11 18. 1. 2012 16:59

Tak jsem si dnes chtěl koupit jako obvykle Digifoto, ale na stánku nebylo. Od pracovníků MF jsem se dozvěděl, že management rozhodl zrušit..... Je s podivem, že žádný redaktor Digiareny.cz neměl tu odvahu sem dát článek, že nejkvalitnější fotografický časopis končí. Digiarena.cz většinu článků z časopisu vesele otiskovala a jinak se na něj odkazovala. Ale chápu, byl asi strach.... Hold kvalita se v Česku nenosí.
RIH11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod taylor.m 23. 1. 2012 13:19

Mne z MF poslali oznameni o zruseni casopisu DIGIfoto e-mailem s tim, ze mi budou posilat Lide a zeme a pokud nesouhlasim, ze mi vrati zbytek predplatneho. Nesouhlasil jsem 16. 12. 2011. Asi nemaji dost penez na vraceni. Vcera jsem urgoval. Snad opravdu nekradou. Ani slovo o duvodech zruseni od MF, ani po zaslanem dotazu. Pry si svych ctenaru a predplatitelu vazi. Doufam, ze MF zkrachuje. Tuto krivarnu jsem tusil hned, jak MF koupila vydavatelstvi Digipress (ci jak se jmenovalo)
Opravdu skoda, odebiral jsem DIGIfoto od sameho zacatku a i diky nemu jsem koupil 2 fotoaparaty (ne profi), fotofiltry, ted to bude zoom. I dost uzitecnych postupu pro zpracovani fotek tam bylo. Fakt skoda.
Doufam, take, ze pan Lindner vytvori novy magazin, jen nevim, kde vezme sponzory... Jak bude novy digifoto magazin na trhu a nekdo ho objevi, dejte na tomto foru vedet.
Taylor
taylor.m
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redworms 23. 1. 2012 17:51

Tak jsem od 19.ledna netrpělivě "lítal" do stánků pro svůj nejoblíbenější foto časopis a nic ... . Dnes jsem náhodou narazil na tomto fóru na zmínku o ukončení vydávání ... . Hm, nevím, jestli za tím stojí malý zájem čtenářů či "vyšší zájmy", ale jedno vím jistě, přestávám si kupovat veškerá
periodika vydávaná MF . Bylo by snad alespoň slušností oznámit ukončení vydávání časopisu na webu ..., pro nás (některé) čtenáře časopis mohla být i srdeční záležitostí.

Panu Lindnerovi a jeho kolektivu posílám tímto mé velké "díky" za skvěle odvedenou práci a budu doufat/věřit, že tímto to nekončí ... .

V. Rosenbaum
redworms
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lehok 23. 1. 2012 19:29

Zdravím a mám jednu otázku. Jaké máte zkušenosti s časopisem FOTO-VIDEO a s panem šéfredaktorem Stáhlichem ?
Lehok
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zahradnikB 23. 1. 2012 20:20

No, Foto - video jednou za uherský rok koupím a to jen proto,abych se ujistil, že ho inadále nebudu pravidelně kupovat. Nějak mi to nepřipadá v ničem přínosné. Digitální foto magazín
je překladovka, na soustavné kupování to taky moc není. Zatím mi z toho vychází nejlíp Karbusického Čsl.fotografie, kterou ostatně kupuji už od doby Photo life malého formátu, kdy byl pro mne nejzajímavější.
zahradnikB
Návštěvník

Odeslat příspěvekod emet 19. 3. 2012 15:35

Výborně! Redaktoři z Digifota nelenili a už je tu nový časopis! http://www.casopis-foto.cz/ :tleskani
emet
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rea.A 19. 3. 2012 15:51

Dopadlo to přesně jako u Top Dívky - ta taky po několika měsících vstala, ale bez původní šéfredaktorky. Petr Lindner mi v tom časopisu bude chybět..... Nicméně hlásím, že má časopis Foto pravidelného odběratele už teď - ten formát, jakým DigiFoto jelo tady chybí...
Rea.A
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kozakm 19. 3. 2012 16:15

Rea.A: Ale zase tam budu já :D
kozakm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pety 19. 3. 2012 18:49

Pety
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kozakm 19. 3. 2012 22:24

Tazatel se ptal, čím nahradit DIGIfoto :P
kozakm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zahradnikB 20. 3. 2012 07:06

Pety: tohle vážně není odpověď na otázku, čím nahradit DIGIfoto. Tenhle doporučovaný překladový plátek nemůže DIGIfotu konkurovat. To je odpověď asi metr mimo mísu! :-P
zahradnikB
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků