Pané, pojďte si hrát!

Diskuze o poloprofesionálních a profesionálních digitálních fotoaparátech

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod hoax 31. 7. 2017 12:00

No podle mně to předělávat nemusíš, nikdo neříká že to je správně :) Třeba na levou stranu jsem se vůbec nezaměřoval, nějak to z toho takhle vypadlo. Plus ještě nějaké lokální úpravy.
lr.jpg
hoax
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pemar 31. 7. 2017 13:35

Já jsem říkal, že to hoax upraví lépe :-)

Pár těch fotek se západem a východem slunce mám, ale fakt je, že tolik jich zase není, fotografování mám jako doplňkovou aktivitu a jsem dost líný vstávat nebo čekat.
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod ForeignerOnEarth 31. 7. 2017 14:32

Kdyby následující věty po sobě napsal Ganec, tak si to vychutnám, ale pemar je dobrý člověk a těch jedovatostí na něj už bylo dost, jenže vono se člověk musí opanovat, aby nesršel jízlivostí. Pemare, prosím, nenahrávej takhle strašně moc na smeč, vono je to těžký nebýt ošklivej. :-D :-D :-D Zase na druhé straně se to komentovat nemusí, on si to každý v duchu vtipně okomentuje sám. Jinak ale pemare díky za ukázku zpracování, není zas tak špatná na to, že tě to vlastně nebaví. ;-)

Proto fotím nejraději ráno a večer, kdy vycházející a zapadající slunce mi pomáhá s vytvořením zajímavých barev, nemusím se s tím trápit v nějakém programu.

Pár těch fotek se západem a východem slunce mám, ale fakt je, že tolik jich zase není, fotografování mám jako doplňkovou aktivitu a jsem dost líný vstávat nebo čekat.
ForeignerOnEarth
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pemar 31. 7. 2017 15:36

Nejraději u mne bohužel neznamená nejčastěji.

Bohužel u mne někdy lenost nebo únava zvítězí. Ona je to docela přirozená reakce těla na pracovní zátěž posledních dvou let. A svítání je teď v létě příliš brzy. Pár západů slunce jsem teď v Toskánsku nafotil, ale fotograficky to není podle mých představ. Léto ještě neskončilo, mám šanci to ještě napravit.

Tohle vlákno o úpravách fotek se mi moc líbí, možná jsem zkusím také něčím přispět.
pemar
Expert

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků