CANON PowerShot SX700 HS alebo PANASONIC Lumix DMC-FZ200

Diskuze o přístrojích s větším než sedminásobným optickým zoomem

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod efolt 15. 12. 2015 15:20

Dobrý deň, ktorý z týchto fotoaparátov CANON PowerShot SX700 HS alebo PANASONIC Lumix DMC-FZ200 by ste mi doporučili. Ktorým z nich sa dajú dosiahnuť pri maximálnom zoome čo najkvalitnejšie fotky.
Som amatérka s cieľom v budúcnosti sa viac venovať fotografovaniu. Fotoaparát budem používať hlavne na rodinné foto,príroda,krajina, oblaky, makro a pod. Od fotoaparátu očakávam kvalitné fotky. Dúfam,že sa mi podarí vybrať si kvalitný foťák v cene do 400 EUR. Prosím pomôžte mi urobiť správny výber alebo mi navrhnite iný, lepší v tejto cenovej relácii. Veľmi pekne ďakujem.
efolt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ondrej Bobek 15. 12. 2015 15:47

Kedze si asi zo SR, tak pozri po Olympuse E-PL5 + dva objektivy - napr. tu https://www.datart.sk/Digitalny-fotoapa ... 150mm.html
Urcite ti ponukne lepsie moznosti a ma vyrazne lepsi obraz, ako tie kompakty. Ked uz budes vediet co a ako, tak skla alebo fotak podla potreby vymenis za lepsie, prip. predas celu techniku a vezmes nieco, co ponuka este viac moznosti prace s obrazom (to by si s kompaktnymi fotakmi urobila tak ci tak).
No uz tento Oly toho zvladne relativne vela :)
Ondrej Bobek
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků