Vyvolávání fotografií Brno

Tiskneme a vyvoláváme digitální fotografie

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod never 28. 5. 2012 10:50

Přátelé, opět zde mám jeden připadá mi, že už klasický problém :-)

Kde v Brně tisknete fotky? Myslím tím malé rozměry, 10x15; 13x18 apod.. Až donedávna jsem nechal vyvolávat fotky ve Vaňkovce v AZ fotu... Ale za poslední měsíc (změnili tiskárnu, nový laborant??) jsou fotky naprosto nepoužitelné. Barevně v háji, ořez v háji, kolikrát fotky mnohem kontrastnější, než je zdrávo.. Prostě tam už neholdám páchnout...

Googlil jsem, ale bohužel jsem nenašel nic, čemu bych důvěřoval... Jde mi především o tisk kolem sto fotek, většinou ze svateb... Takže klidně připlatím, ale potřebuji kvalitu, né bláto...

Moc díky za tipy..
Canon EOS 5D|Canon 17-40/4L|Canon 70-200/4L IS|Canon EF 50/1.8| Speedlite 580EX|pavelkrcek.cz
never
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zzalesak.foto 28. 5. 2012 18:38

Megapixel - prijde mi ok, jak kiosek tak plotr.
Aaron - kiosek tahne do hneda, vetsi sem tam netiskl :)
Bez zkousky par kusu bych velkou serii netiskl nikde.
Canon EOS1000D + BG + YN460II (+odpalovače) + Canon 18-55IS + Sigma 24-60/2.8 EX DG + Sigma 70-200/2.8 APO II DG Macro + Canon 50/1.8II
zzalesak.foto
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Sepulcher 28. 5. 2012 22:41

Já mám dobrý zkušenosti s Megapixelem
Sepulcher
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod durandal 29. 5. 2012 17:37

Já jsem dělal fotky u Fotolabu, z důvodu ceny, ale jak je vidím, pořád mě to štve. I když jsem jim řekl ať nezvyšují kontrast, ostrost a podobně tak stejně jsou fotky přeostřené s vypálenýma oblastma (mám zkalibrovaný monitor). V tom AZ fotu ve Vaňkovce jsem dělal A4 (když měli akci) a byli hodně dobré (skoro stejné jako na monitoru). Pravda jednou jsem dělal A3ky, a to byly špinavé, upatlané a nějaké tmavé. Já mám dobré zkušenosti z labem u Vágnera (cestou z náměstí na českou). Jsou také pod stejnými stránkami jako ten ve Vaňkovce (fosh.cz), u nich jsem dělal A4 a vždy velmi spokojen. Cena malých fotek je ale asi o dost vyšší než u Fotolabu, který jsem zmínil výše. Ale dlě mě to stojí za to, kór např. portrétní fotky ze svatby bych tam udělal, momentky na připomenutí stačí asi v tom Fotolabu.
durandal
Návštěvník

Odeslat příspěvekod calidore 29. 5. 2012 18:40

Já jsem na Brno rezignoval a posílám to raději do Ostravy. www.gradiva.cz . Lepší ceny než v Brně, při určitém objemu i slevy, jsem spokojen. Nikdy žádný problém, vlastně byl, ale bez problému jsem vyreklamoval. BW fotky úplně super, barevný jsou jak na mým počítači, jen o tón tmavší.
calidore
Návštěvník

Odeslat příspěvekod klariiiska 21. 2. 2013 11:57

já mám velmi dobrou zkušenost s tiskem spíše ale větších formátu cca od A4 a větší na těchto stránkách http://www.srgbprint-brno.cz/. Pán co se tiskem zabývá mi i poradil jak fotky upravit atd...
klariiiska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maraou 21. 2. 2013 13:55

Ja jsem byl spokojeny na v ProFoto Kozi je pravda, ale ze jsem tam uz nejakou dobu nebyl.
maraou
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Flor.cz 21. 2. 2013 14:34

Právě i kvůli špatné zkušenosti s různými minilaby jsem založil projekt Přesné barvy - http:// www.presnebarvy.cz/

Tisk v Brně tam zatím nabízí jen Viktor Šulc - http://www.flor.cz/presnebarvy/viktor-sulc/ - kalibrovaný, s možností osobní asistence.

Možná by se vyplatilo na velký formát vytisknout spoustu fotek a pak rozřezat.
Na volné noze s hlavou v oblacích
Flor.cz
Návštěvník

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor