Jak zčitelnit nápis ve fotce

Fórum pro všechny, kteří chtějí vylepšit své fotografie. Návody všeho druhu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Pudlikxxl 18. 6. 2012 16:58

Dobrý den potřebuji poradit jak dostat SPZ z fotografie z větší dálky je to foceno SAMSUNGEM ES73.Potřebuji přečíst značku auta které ohrozilo mne a mojí rodinu a ani nezastavilo.Předem děkuji.
Pudlikxxl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kozakm 18. 6. 2012 17:08

Kontrast, doostření...
Dej se foto a uvidíme, co se dá dělat.
kozakm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod HmepSd 18. 6. 2012 17:10

Přečíst asi nejde, když se ptáš. Vyřízni zoom kolem značky a různě doostřuj, uvidíš jestli to vyleze.

Ale jako v kriminálce New York nebo podobně to jistě nepůjde. Kde nic není ani ...
HmepSd
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jack08 18. 6. 2012 17:46

přesně, v americkém filmu by Ti zjistili i platnost STK na blátem zašpiněné nálepce :)
jack08
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ivaneck 19. 6. 2012 16:19

To neni pravda, ze pokud se to neda precist, tak to tam neni. Da se zrekonstruovat i velmi poskozeny obraz, podminkou vsak je znat parametry poskozeni - rozmazani pohybem, spatne zaostreni, vady objektivu apod., coz byva nejvetsi problem.
ivaneck
Návštěvník

Odeslat příspěvekod riman 20. 6. 2012 12:21

Nejlepší bude nasdílet originální foto. Tak se nejlíp posoudí, co s tím. A myslím, že se najde spousta lidí, co to zkusí vyřešit, je to zajímavý problém...
riman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 20. 6. 2012 13:24

Asi to nechce schválně zveřejnit..
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost...

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, on něco řekne. Já chci něco říct, ale on něco řekne... chci zase něco říct, ale on zase něco řekne.
MarkFX
Návštěvník

Odeslat příspěvekod HmepSd 20. 6. 2012 15:04

Stejně by mě zajímalo, při podání trestního oznámení co s takovou fotografií provede PČR a její experti a v jaké době.
HmepSd
Návštěvník

Odeslat příspěvekod martin2580 21. 6. 2012 19:15

Nechapu duvod, proc to nezverejni, respektive proc uz neodpovida? Neco mi rika, kdovi jak to bylo. Vsude je tisice fotek a videi i s RZ a nikomu to nevadi. Pokud ta znacka videt neni, tak je to jak na street view :)
martin2580
Návštěvník

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor